Radne uniforme

Farmaceutska industrija

Radne uniforme za farmaceutsku industriju – bezbednost i usklađenost prema laboratorijskim uslovima.

Kontaktirajte nas

Radne uniforme u farmaceutskoj industriji

Farmaceutska industrija zahteva najviše standarde bezbednosti, higijene i usklađenosti sa laboratorijskim uslovima.

Rad u ovakvoj industriji često uključuje rukovanje sa osetljivim materijalima i hemikalijama koje mogu biti opasne po zdravlje zaposlenog. Upravo iz tog razloga je neophodno da uniforme budu izrađena od posebnih materijala koji su otporni na hemikalije i sprečavaju njihov prodor do kože.

U situacijama gde je potrebna dodatna zaštita od hemikalija ili kontaminacija, uniforme se često prave sa više slojeva različitih materijala. Na primer, uniforma može imati spoljni sloj koji je otporan na hemikalije i unutrašnji sloj koji je udoban za nošenje.

Pošaljite upit

Sigurnost i zaštita u laboratorijskim uslovima

Rentiranje radnih uniformi od antistatik materijala, koji sprečava da se zadržavaju čestice prašine i samim tim sprečava potencijalnu kontaminaciju.

Polipropilen je lagan, izdržljiv i otporan na hemikalije, što ga čini odličnim izborom za radnu odeću u laboratorijskim uslovima gde se rukuje sa različitim supstancama. Takođe, polipropilen je poznat po svojoj sposobnosti da odbija vlagu, što može biti važno za sprečavanje kontaminacije.

Kontaktirajte nas danas i obezbedite svojim zaposlenima visokokvalitetne uniforme koje odražavaju Vašu posvećenost kvalitetu i bezbednosti.Pošaljite upit

Pošaljite upit za saradnju