Tip Top perionica

Ostala ponuda

Poverenje koje nam ukazujete, osnažuje nas da postignemo najviši standard čistoće za vašu odeću.

Kontaktirajte nas

Uslužno pranje

Ako već posedujete svoje trenutne radne uniforme i tražite pouzdanu uslugu održavanja, mi vam nudimo sveobuhvatan paket pranja, peglanja i održavanja uniformi, uz dodatnu pogodnost obezbeđenog transporta direktno do vaših poslovnih jedinica.

Naš stručni tim brine se o svakom detalju, a obezbeđeni transport vam štedi vreme i napore.

Uz nas, možete biti sigurni da će vaše uniforme ostati čiste, uredne i udobne, pružajući vam dodatni komfor tokom radnog dana.

Kontaktirajte nas da bismo vam omogućili da se posvetite svojim poslovnim zadacima dok se mi brinemo o vašim uniformama.

Hemijsko čišćenje

Naša usluga ne obuhvata samo pranje radnih uniformi već i efikasno hemijsko čišćenje.

Ako su vaše uniforme zaprljane upornim masnim flekama ili drugim teškim mrljama, naše posebno dizajnirane mašine za hemijsko čišćenje su tu da ostvare vrhunski standard čistoće.

Hemijski tretman koji primenjujemo uklanja čak i najtvrdokornije mrlje, omogućavajući da vaše uniforme ponovo izgledaju besprekorno i bez tragova nečistoća i fleka.

Ozonske kabine za dezinfekciju i uklanjanje mirisa

Koristeći revolucionarnu tehnologiju, naše ozonske kabine postavljaju nove standarde u dezinfekciji odeće. Ova inovativna mašina je osmišljena kako bi temeljno uništila bakterije, viruse, grinje i eliminisala neprijatne mirise, pružajući vam osećaj sigurnosti i svežine.

Jedinstveni sistem zatvorene ozonizacije omogućava da kiseonik prisutan u kabini pređe u ozon, koji se efikasno koristi za dezinfekciju.

Rezultati su sertifikovani i pouzdani, garantujući čistoću i higijenu. Ove kabine su idealne za dezinfekciju specijalne radne odeće kao što su zaštitne rukavice, šlemovi, kape, maske, zaštitne cipele, vatrogasna odela i slično.

Napredna tehnologija takođe omogućava dezinfekciju vaših radnih uniformi pre nego što budu isporučene, pružajući vam dodatnu sigurnost i mir.

Potrebna vam je usluga rentiranja i održavanja radnih uniformi?

Stojimo vam na raspolaganju za sve informacije o našim uslugama, kontaktiraje nas već danas!