Radne uniforme

Medicinske uniforme

Medicinske uniforme za zdravstvene ustanove: higijena i bezbednost na prvom mestu!

Kontaktirajte nas

Medicinske uniforme za zdravstvene ustanove

Uslovi rada u zdravstvenim ustanovama kao što su bolnice, domovi zdravlja ili slične institucije, kao i priroda posla medicinskih radnika, diktiraju tip i kvalitet radne uniforme koja će se koristiti. Ona vremenom postaje jedan od ključnih faktora pružanja adekvatne nege pacijentima, ali i higijene na mestima na kojima se nega pruža.

U našoj ponudi nalaze se medicinske uniforme posebno prilagođene radu u zdravstvenim ustanovama, odnosno u medicinskom okruženju, i po definisanim propisima. U dogovoru sa Vama možemo izraditi i iznajmljivati različite majice, pantalone, bluze, mantile, košulje, kecelje, kao i sve ostalo što Vam može biti potrebno za neometano pružanje pomoći pacijentima, a odnosi se na medicinske uniforme.

Takođe, pružamo mogućnost brendiranja uniformi, u smislu prilagođavanja boje i logoa, tako da budu u skladu sa brendom Vaše ustanove. Time se postiže konzistentnost u izgledu vaših zaposlenih, što pomaže u ostavljaju sjajnog utiska na Vaše pacijente.

Pošaljite upit

Medicinske uniforme i održavanje higijene

Kada su u pitanju medicinske uniforme, nema dileme – higijena je prioritet! Osim što kod nas možete nabaviti uniforme, možete ih i održavati! U tom procesu, korišćenjem posebnih programa pranja i dezinfekcije, obezbeđujemo potpunu čistoću uniformi, bez prisustva mikroorganizama i ostalih nečistoća, koji bi mogli da ugroze zdravlje Vaših zaposlenih i pacijenata. Takođe, nudimo i uslugu dostavljanja izveštaja analize briseva sa uniformi.

Načinom održavanja koji mi primenjujemo produžava se radni vek uniformi i održava se njihova higijena i čistoća. Sve to pomaže ostavljanju savršenog utiska kod Vaših pacijenata i ostalih korisnika Vaših usluga.

Medicinske uniforme su veoma značajne, i na njihovu higijenu i čistoću se mora obratiti posebna pažnja! Poklonite nam Vaše poverenje i mi ćemo ga opravdati – naše iskustvo i zadovoljni klijenti govore umesto nas. Kontaktirajte nas već danas, kako bismo pronašli adekvatne i kvalitetne medicinske uniforme za vaše zaposlene, i time podigli Vašu uslugu i zadovoljstvo Vaših pacijenata na potpuno novi nivo.

Pošaljite upit

Pošaljite upit za saradnju