Radne uniforme

Prehrambena industrija

Higijena i bezbednost su prioritet: radne uniforme za prehrambenu industriju u skladu sa HACCP standardima.

Kontaktirajte nas

Uniforme u prehrambenoj industriji

Kada je prehrambena industrija u pitanju, važno je da vodite računa o svim pravilima. Ukoliko poslujete u ovoj delatnosti, svesni ste visokih standarda i striktnih bezbednosno – higijenskih propisa koji moraju biti ispunjeni, čak i kada su radne uniforme u pitanju. Tip – Top Vam može pomoći da pronađete radne uniforme u potpunosti prilagođene radu u delatnosti kao što je prehrambena industrija.

Prehrambena industrija strogo propisuje kakve radne uniforme se mogu koristiti, zbog specifičnosti same delatnosti. S obzirom da zaposleni dolaze u kontakt sa namirnicama, hranom ili pićem, kao glavni prioritet postavljaju se visoki higijenski standardi, kako bi se sprečila potencijalna kontaminacija.

Kada je u pitanju prehrambena industrija i radne uniforme koje se u njoj upotrebljavaju, a imajući u vidu higijenski aspekt samog posla, fokus se stavlja na čišćenje i održavanje.

Baš zbog toga, materijali koji se koriste za proizvodnju uniformi moraju biti otporni na mrlje i laki za održavanje, kako bi se izbeglo svako moguće taloženje ili zadržavanje različitih materija u samoj tkanini. Time postižete dostizanje i odžavanje svih propisanih standarda, koji su prioritetni kada je u pitanju prehrambena industrija.

Tip – Top tim Vam omogućuje da se u potpunosti fokusirate na što kvalitetetnije obavljanje vašeg posla, dok mi preuzimamo kompletnu brigu o vašim radnim uniformama – od nabavke i brendiranja, do održavanja.
Pošaljite upit

Uniforme u HACCAP standardu

Poslujete u okviru HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) sistema i brinete da li vaše radne uniforme zadovoljavaju propisana pravila o higijeni? Bez brige, Tip – Top tim rešava i taj problem. Kod nas na jednom mestu možete nabaviti radne uniforme koje ne samo što će biti u potpnosti u skladu sa zdravstvenim i higijenskim propisima, već i koje će biti prijatne i praktične za nošenje.

Pored uniformi koje zadovoljavaju HACCP standard, rentiramo i radne uniforme specijalno namenjene i dizajnirane za rad u režimu niskih temperatura, visokih temperatura i kiselih sredina. Imamo rešenje za svaku delatnost i svaki specifičan zahtev!

Posebno smo ponosni što možemo da Vam ponudimo radne uniforme napravljene od materijala koji su vodoodbojni i uljnoodbojni, a koji su otporni na prolazak tečnosti i masnoća kroz tkaninu.

Upotrebom takvih materijala sprečava se prodiranje potencijalno kontaminirajućih ili štetnih supstanci do kože vaših zaposlenih, što bi moglo izazvati određene pretnje po zdravlje.

Jednostavno je: Tip – Top Vam nudi visokokvalitetne, pouzdane i praktične radne uniforme, za bezbedan i nesmetan rad Vašeg tima.

Kontaktirajte nas već danas i mi ćemo Vas opremiti vrhunskim radnim uniformama, za rad u oblasti kao što je prehrambena industrija.
Pošaljite upit

Pošaljite upit za saradnju