Radne uniforme

Prehrambena industrija

Higijena i bezbednost su prioritet: radne uniforme za prehrambenu industriju u skladu sa HACCP standardima.

Kontaktirajte nas

Uniforme u prehrambenoj industriji

Vaša bezbednost i održavanje visokih standarda higijene su apsolutni prioriteti, a kvalitetne radne uniforme su nezaobilazan deo uspešnog poslovanja u prehrambenoj industriji.

U ovakvim industrijama, svaka faza proizvodnje zahteva visok nivo higijene. Radne uniforme su dizajnirane sa fokusom na lakšu održivost i čišćenje.

Materijali koji se koriste su otporni na mrlje i laki za održavanje, čime se smanjuje rizik od potencijalne kontaminacije hrane što je veoma bitno za poštovanje najviših standarda higijene koji su neophodni za zdravlje i dobrobit Vaših potrošača.

Pošaljite upit

Uniforme u HACCAP standardu

Ponosni smo što Vam možemo ponuditi širok asortiman radnih uniformi koje su specijalno dizajnirane i proizvedene da zadovolje najstrože standarde HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) sistema, posebno vodeći računa o higijeni.

Pored uniformi koje su u HACCP standardu, takođe rentiramo uniforme koje su predviđene za rad u režimu niskih temperatura, visokih temperatura i kiselih sredina.

Takođe postoje uniforme koje su napravljene od materijala koji su vodoodbojni i uljnoodbojni i oni su otporni na prolazak tečnosti i masnoća i samim time se sprečava prodiranje potencijalno kontaminirajućih supstanci do kože zaposlenih.

Oslonite se na naše visokokvalitetne uniforme kako biste obezbedili bezbedno i čisto radno okruženje za Vaš tim.

Kontaktirajte nas danas kako bismo Vam pomogli da obezbedite vrhunske radne uniforme za Vaše prehrambene delatnosti.Pošaljite upit

Pošaljite upit za saradnju