Tip Top perionica

Radne uniforme

Odaberite najbolje radne uniforme za Vaše zaposlene, bez obzira kojom delatnošću da se bavite!

Prednosti rentiranja

Radne uniforme

Rentiranje radnih uniformi

Potrebne su Vam radne uniforme i  njihovo održavanje? Na pravom ste mestu!

Tip – Top perionica Vam nudi radne uniforme različitih tipova, prema potrebama Vašeg poslovanja, a u potpunosti u skladu sa standardima specifičnih oblasti poslovanja. Ono na šta posebno obraćamo pažnju je da sve naše uniforme zadovoljavaju postojeće propise o bezbednosti i zaštiti na radu, pa se možete osloniti na nas za sve što Vam je potrebno, a da se odnosi na radne uniforme i njihovo održavanje.

Prehrambena industrija

Radnici angažovani u niskim temperaturama, kiselim sredinama ili drugim zahtevnim okruženjima, koriste posebno dizajnirane uniforme kako bi bili zaštićeni i udobni tokom rada.

Pogledajte više

Farmaceutska industrija

Iznajmljujemo i održavamo uniforme prilagođene specifičnim zahtevima farmaceutskih okruženja, uključujući laboratorijske uslove. Ponosno vam predstavljamo uniforme napravljene od…

Pogledajte više

Zdravstvena industrija

Naša ponuda je posebno usmerena na podršku zdravstvenoj industriji, gde se visoki standardi higijene, udobnosti i zaštite pacijenata i zdravstvenih radnika smatraju apsolutnim prioritetom…

Pogledajte više

Mašinska industrija

Naš asortiman radnih uniformi obuhvata sve, od lakih do teških industrijskih potreba, posebno prilagođenih za zahteve mašinske industrije. Naša raznovrsna ponuda materijala za uniforme uključuje…

Pogledajte više

Prema zahtevu klijenata

Bez obzira da li želite kreirati jedinstvenu individualnu uniformu ili celu kolekciju, mi smo tu da vaše ideje pretvorimo u stvarnost, uz strogo pridržavanje svakog vašeg zahteva….

Pogledajte više

Zamislite da više ne morate da brinete o nabavci adekvatnih radnih uniformi, njihovom brendiranju, pranju i održavanju, već da o tome vodi računa neko ko je profesionalac u tom poslu. Vreme je da sve prepustite nama. Naš stručni i iskusni tim je tu da za Vas pronađe adekvatne uniforme prilagođene vašoj delatnosti, ali i potrebama Vaših zaposlenih.

Radne uniforme za rad u zdravstvu, prehrambenoj industriji ili u domenu mašinstva? Sve to, ali i mnogo više, možete pronaći kod nas. Ne tražite dalje! Tip – Top perionica je tu da Vam omogući da efikasno obavljate Vaše poslovanje, bez dodatne brige o sporednoj, ali ne i manje važnoj stvari, a to su radne uniforme.

Želite da se izdvojite iz mase čak i kada je u pitaju radna uniforma? Mislili smo i na to. Svim našim klijentima koji rentiraju radne uniforme omogućujemo brendiranje u traženoj boji, ili sa logoom kompanije ili Vaše ustanove.

Istaknite se po kvalitetu usluge koju pružate, radeći u našim, a vašim uniformama!

Ukoliko su Vam potrebne radne uniforme, ali niste 100% sigurni koji tip uniforme i materijala da odaberete, ili imate neke posebne zahteve, kontaktirajte naš stručni tim i mi ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Potrebna vam je usluga rentiranja i održavanja radnih uniformi?

Stojimo vam na raspolaganju za sve informacije o našim uslugama, kontaktiraje nas već danas!