Radne uniforme

Mašinska industrija

Odaberite najbolje radne uniforme za Vaše zaposlene, bez obzira kojom delatnošću da se bavite!

Kontaktirajte nas

Uniforme za mašinsku industriju

U zahtevnoj mašinskoj industriji, odgovarajuće radne uniforme igraju ključnu ulogu u obezbeđivanju produktivnosti i zaštite Vaših zaposlenih.

Naša kolekcija visokokvalitetnih radnih uniformi je posebno dizajnirana da se izbori sa izazovima ove industrije, pružajući pouzdanost, udobnost i bezbednost svakog dana.

Ona se sastoji od različitih tipova radnih odela ili kombinezona koji mogu imati dodatne džepove za alate ili pojačane delove na mestima podložnim habanju i cepanju.

Takođe tu se nalaze radne jakne, pantalone, majice, košulje i uniforme visoke vidljivosti.Pošaljite upit

Uniforme od različitog materijala

Rentiramo radne uniforme koje su napravljene od proban materijala koji je poznat po svojoj izuzetnoj otpornosti na plamen i na visoke temperature. Ovaj materijal stvara dodatni sloj zaštite protiv toplote, čineći uniforme idealnim izborom za situacije gde postoji potencijal za izloženost visokim temperaturama ili plamenu.

Takođe rentiramo radne uniforme koje su napravljene od proban-antistatik materijala koji dodatno obezbeđuje da radnici budu zaštićeni od statičkog elektriciteta, koji može biti posebno problematičan u okruženjima sa električnom opremom.

U okruženjima gde postoji veći rizik od habanja i oštećenja, uniforme koje su napravljene od kordure materijala su odličan izbor. Ovaj izdržljiv materijal je otporan na abraziju, trenje i cepanje. Uniforme napravljene od kordure su dugotrajne i obezbeđuju dodatnu zaštitu od fizičkih oštećenja.Pošaljite upit

Odbojni materijali za mašinsku industriju

Radnici u mašinskoj industriji često dolaze u kontakt sa raznim hemikalijama i tečnostima. Vodoodbojni materijali obezbeđuju da uniforme ostanu suve i udobne čak i u uslovima sa viškom vlage.

Uljnoodbojni materijali pružaju zaštitu od ulja i masti, sprečavajući da se tečnosti upiju u tkaninu i omogućavajući lakše čišćenje.

U spoljnim radnim uslovima, radne uniforme od vetroodbojnih materijala igraju ključnu ulogu u održavanju toplote i udobnosti. Oni pomažu u sprečavanju prodora hladnog vazduha, čime se smanjuje rizik od hipotermije i obezbeđuje produktivnost čak i u nepovoljnim vremenskim uslovima.

Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pomogli da izaberete materijale koji će najbolje odgovarati vašem poslovanju i osigurati poverenje zaposlenih u njihovoj uniformi.

Pošaljite upit

Pošaljite upit za saradnju